2022.06.30.
Esőmester – minden, ami egy kertben szükséges! öntözés webshop

Esőmester – minden, ami egy kertben szükséges!

A lakókörnyezet színvonalának megtartása bizony az év nagy részében locsolást is feltételez. Ennek a kézzel való elvégzése időigényes, tehát érdemes egy korszerű rendszert telepíteni, amihez minden szükséges elem megtalálható az esomester.hu öntözés webshop széles kínálatában. Beszerezhetőek itt az öntözőrendszer vezérlők, az eső- és fagyérzékelők, a fúvókák és a szórófejek, a mágnesszelepek, a csatlakozók, a vezérlőkábelek, a szűrők, a szivattyúk és egyéb kellékek.

Az öntözés webshop felületén megrendelhetőek az olyan apróságok is, mint amilyen a menettömítő zsinór, a teflon szalag, a csősorjázó, az automatikus indító relé és a nyomásmérők is. Nemcsak az öntöző hálózat elemei állnak a webhelyen az érdeklődők rendelkezésére, hanem a kertépítés egyéb elemei is. Az öntözés webshop oldalt működtető vállalat a kertek felújításának, kialakításának a komplett tervét is el tudja készíteni, tanácsokkal szolgál a kertfenntartás témában, továbbá, igény esetén a helyszíni kivitelezést is vállalja.

A hidrociklon hatékonyan homoktalanítja a vizet

A locsolás előfeltétele a megfelelő vízforrás megléte. Amennyiben gond van a vízminőséggel a homokszennyeződés miatt, a probléma kiküszöbölhető egy hidrociklon rendszerbe iktatásával. Ez a berendezés valójában egy centrifugális homokszűrő, ami a webáruházban négyféle kivitelben vásárolható meg. Ezek a hidrociklon modellek a méretük tekintetében különböznek egymástól. A legkisebb az 1″ menettel rendelkező 25-65 liter/perc teljesítményű típus, míg a legnagyobb a 6/4″, ami már 65-150 liter/perc kapacitásra képes.

Mindegyik homokleválasztó rozsdamentes acélból készül. Optimálisak a készülékek a fúrt, de az ásott kutak szennyeződésének az eltávolítására is, így egyrészt a felhozott folyadék tiszta lesz, másrészt pedig a homok nem károsítja a vízrendszert. A hidrociklon működési elve egyszerű, a beérkező víz azonnali örvénylő mozgásba kezd és a homokszemcséket a centrifugális erő segítségével szűri ki olyan módon, hogy azok kicsapódnak a henger belső falára és leülepednek a tölcsér aljába, majd a gyűjtőtartályba kerülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük