2022.08.08.
Wizzair poggyász vásárolható a webshopban wizzair poggyász

Wizzair poggyász vásárolható a webshopban

Mit jelentsen ez? Az ismert repülőtársaság táskagyártásba fogott? Nem ezt jelenti természetesen a Wizzair poggyász, mégis a Táskaweb oldalon a bőröndök között látunk egy ilyen kategóriát. Ezzel tulajdonképpen megkönnyíteni szerettük volna az ügyfeleink dolgát.

Amint tudjuk, a légitársaságok szigorúan szabályozzák, hogy mekkora poggyászt lehet az utastérbe vinni. Aki sokat utazik, az szinte már a méretet nézi meg először a táskán, amikor vásárláshoz készül. A Wizzair poggyász kategóriában egy helyre gyűjtöttük azokat a táskákat, amelyek megfelelnek a 40 x 30 x 20 cm méretszabványnak. Itt több száz táska közül lehet válogatni, stílusban, színben, kialakításban is nagyon sokfélék, tehát bizonyára akad mindenkinek legalább egy tetszetős.

Olyan táska is található a Wizzair poggyászok között, amit éppen repülőgép csomagterébe terveztek, ezt a gyártó meg is jelöli. Ezek általában masszívabbak, ellenállnak a nyomásnak, gyűrődésnek, jobban védik a holminkat. Válassza ki még ma a saját igényeinek megfelelő táskát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük