2022.08.08.
Önnél is kezelhető a hajhullás oltás után hajhullás oltás után

Önnél is kezelhető a hajhullás oltás után

A súlyos lefolyású fertőzések elkerülésének érdekében, a védőoltás szerepe erősen kihangsúlyozandó. Természetesen ezek kapcsán is előfordul, hogy mellékhatásokkal kell számoljunk, például a hajhullás oltás után gyakran előforduló panasz az érintettek körében. Ilyenkor ajánlott fokozottan odafigyelni a szervezetünkre, fel kell töltenünk vitaminokkal, nyomelemekkel és egyéb tápanyagokkal a legyengült immunrendszerünket, továbbá érdemes célzottan kezelnünk a kialakult problémákat.

A hajhullás oltás után tapasztalt jelenség nem egy maradandó tünet, csupán átmeneti reakció a szervezet részéről. Megfelelő készítményekkel jelentősen felgyorsítható a regenerációs folyamat és helyreállítható a hajhagymák minősége. A VARGA Hajcseppek olyan komponensek révén fejtik ki a jótékony hatásukat, amelyek évszázados tapasztalatokat képviselnek. A jelenben a tudomány is igazolta a gyógyító értéküket, éppen ezért a hajhullás oltás után eredményesen kezelhető általuk. A szérumok a fejbőrön át bemasszírozva eljutnak a hajtüszők legmélyére.

Védekezzünk gyógyfüvekkel a lábizzadás ellen!

A lábfej ápolására érdemes figyelmet szentelnünk, hiszen az egész napos cipőviselés erősen megviseli a bőrt. Lábizzadás ellen is sokat tehetünk, így a komfortérzetünk is javulni fog és magabiztosabban léphetünk fel azokban a helyzetekben, ahol előtte kellemetlenül éreztük magunkat. A VARGA Lábápoló Spray hatékony segítséget nyújt a zavaró lábizzadás ellen, mindehhez pedig természetes növényi kivonatok sokaságát használja fel.

A két legismertebb komponens a zsálya és a tölgyfakéreg meggátolja a verejtékezést, a tormakivonat és a somkóró pedig felélénkíti a lábfej vérkeringését. A borsmenta hűsítő jellegének jóvoltából felfrissülnek az állástól kimerült végtagok. A lábspray már 1 héten át tartó rendszeres használatot követően megszünteti a lábszagot, ezután pedig elég hetente 1 alkalommal, intenzív igénybevétel esetén pedig kétszer bevetni a terméket lábizzadás ellen. A növényi hatóanyagok irritációktól mentesen biztosítják, hogy Ön ápoltnak és frissnek érezhesse magát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük