2022.08.08.
A szerszám webáruház egyik egyedi terméke szerszám webáruház

A szerszám webáruház egyik egyedi terméke

A szakemberek döntő többségének nagy szükségük van szerszámokra ahhoz, hogy el tudják végezni a különféle munkákat, projekteket. Sokak nagy örömére számos hazai szerszám webáruház rendelkezésre áll, olyan óriási felhozatallal, amiben a legegyedibb termékek is megtalálhatók. Jó példa itt az onlineszerszam.hu, ahol még a Bosch GLI 18V-10000 C Professional akkumulátoros reflektora is megvehető. Egy igazán korszerű eszközről van szó, amit igazol, hogy ez már Bluetooth kapcsolattal is bír. A szerszám webáruház terméke 10 000 lumen fényáramú LED-del rendelkezik, ami nagyjából ötször fényesebb, mint az eddig legerősebbnek számító ilyen produktum. A fényereje simán meghaladja egy közönséges 500 W-os halogén reflektor fényerejét.

Ennek köszönhetően gond nélkül meg tudja világítani a nagyobb munkaterületeket, illetve nem okoz nehézséget a szobák, kisebb csarnokok és különféle helyiségek megvilágítása sem. Nem is csoda, hogy a szerszám webáruház egyik legnépszerűbb reflektora ez, hiszen hosszú üzemidejével igazán praktikus. A közepes fényerősségnél a nagy teljesítményű ProCore18V 12,0 Ah akkumulátorral a reflektor körülbelül 6 órán át üzemel. Aki már használta, az tudja, hogy maximális fényerőn tökéletesen beválik a sötét reggeli vagy esti órák teljes áthidalására.

A kőműves legjobb barátja az SDS fúrószár készlet

Amikor fúrni kell, két dologra van szükség: egy fúrógépre és az ahhoz passzoló fúrószárra. Mivel az utóbbi tartozékokat gyakran kell cserélni, megfelelve a különféle projektek igényeinek, az SDS fúrószár készlet elengedhetetlen lehet. Miért is? Mert ez tartalmazza azokat a kellékeket, amikre a legtöbbször szükség van a fúrási munkáknál.

Újdonságnak számítanak a SpeedClean fúrószárak, amikkel a pormentes fúrás végre nem akadály. Mindegyik Bosch SpeedClean SDS fúrószár készlet rendelkezik egy speciális adapterrel, ami könnyebbé teszi a porszívócsővőhöz való csatlakozást. A szett mindegyik fúrószáránál megfigyelhető a központosító csúcs, amivel a betonba igazán precízen lehet fúrni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük