Hotel SzentJános

A hajgöndörítés természetes módja

hajgöndörítés

Hajgöndörítés

Furcsa az emberi természet, akinek göndör a haja, az egyenes szálakat szeretne és fordítva. Az utóbbi kategóriába tartozók keresik a hajgöndörítés legjobb módszereit, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a hővel történő kezelés nem tesz jót a szálaknak, főleg, ha ez gyakran történik. Nehézkes procedúra, hogy göndörítő vassal, hajvasalóval próbálkozzanak, gyakran sikertelenül, ugyanis a tincsek gyorsan elveszítik formájukat, kiegyenesednek, összeesnek. A hő károsítja, kiszárítja a hajszálakat, ami töredezett hajvégeket eredményez.

Szerencsére hő nélkül is megvalósítható a hajgöndörítés, ehhez mindössze egy vékony kendőre és néhány ügyes praktikára van szükség. A nedves hajat felcsavarjuk a kendőre és reggelig úgy hagyjuk, ekkor enyhén átfésüljük, majd halolajjal tökéletesítjük a frizurát. Hajpánttal is összefogjuk, majd feltekerjük és az is megoldás, ha a nedves tincseket hajcsavarókra helyezzük, ezeket csattal rögzítjük és lakkot fújunk a hajunkra. 1-2 órát kell várni és meg is van a természetes hajgöndörítés.

A hölgyeket nagyon érdekli, hogy mely frizurák lesznek hatalmas kedvencek 2022-ben, amelyek egyben nagyon csinosak is. A colore.hu weboldal üzemeltetői összegyűjtöttek 10, várhatóan nagyon menő frizurát a TikTokról. Érdemes ellátogatni a portálra, hiszen itt megtudhatjuk, hogyan valósítható meg a hajformázás hőkezelés nélkül, miként alakítsunk ki csodás loknikat reggel, sietve, fodrász nélkül. Érdekesség, hogy a frizuratrendekre is rányomja a stílusjegyeit a retróláz, így a colore.hu szerint már nemcsak a 80-90-es évek divatelemei jelennek meg újra a hajkoronákon, hanem a 70-es évekbeli hajdivat is.

Az egyik legnépszerűbb hajtrend a hullámos lófarok, amit nagyon kedvelnek a hölgyek. Kiváló frizuratippet kaphatunk félhosszú hajhoz is, ami rengeteg nőnek jelent jó hírt. Továbbá megtudhatjuk, hogyan készítsünk laza és nőies oldalfrufrut, de azok szintén megtalálják a számukra hasznos tájékoztatást, akik rövid hajjal rendelkeznek. Minden frizura elkészítése megtekinthető a colore.hu portálon található videókban.