2022.06.30.
A csillagtérkép, egy különleges ajándék szerelmünknek Valentin napra

A csillagtérkép, egy különleges ajándék szerelmünknek Valentin napra

Minden szerelmes életében adódik olyan pillanat, amit soha nem szeretne elfelejteni és szeretné megőrizni s szívében és szeretné ezt megosztani a párjával is.
Erre a legalkalmasabb lehet a Valentin nap, ami ma már Magyarországon is a szerelmesek napjának számit és valami nagyon egyedi ajándékkal szeretné meglepni, akkor erre leginkább alkalmas egy csillagtérkép, lehet, mert ezzel felidézhet találkozásuk pillanatát, vagy egy olyan eseményt, ami mindkettejük számára nagy örömöt jelentett és a számára felejthetetlen volt és szeretné ezt párjának is emlékezetessé tenni. Amikor arra gondoltak, bárcsak megállna az idő. szerették volna ezt a boldog pillanatot megállítani.
Erre egyedül azon a helyen és akkor az égbolton látott csillagok térképe adhat lenyomatot, mert csillagok állása egyszeri és megismételhetetlen. A csillagokalatt.hu munkatársai létrehozták saját rendszerüket, természetesen a nyilvános adatok felhasználásával, amellyel pontosan meg tudják határozni a csillagos égbolt pillanatnyi megjelenését. Szeretnéd, ha a csillagtérkép látványa a későbbiek során is felidézné benne is pl. az első találkozás örömét, a boldogságot, a varázslatos érzést, amit akkor közösen átéltetek. Ha felkerül a szobája falára, amikor csak ránéz. Érdemes kerettel megrendelni, hogy jól mutasson, de kérheted digitálisan is. Megtervezheted a színét, egy idézetet is kérhetsz hozzá, vagy egy romantikus feliratot, a pontos időponttal ás helyszínnel. Egy ilyen csillagtérkép felér egy szerelmi vallomással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük